Administratie voor Retailers & Horeca

Ons doel is om het ondernemers zo efficiënt en gemakkelijk mogelijk te maken. Speciaal voor retailers, detailhandel, winkeliers en horecaondernemers werken wij met kassasystemen en kassasoftware die rechtstreeks aan onze boekhoudsoftware Reeleezee gekoppeld zijn.

 

Met deze systemen kun je de alles wat er in je zaak (offline) gebeurt direct, geautomatiseerd verwerken in je (online) administratie. Denk aan verkopen, voorraadbeheer, betalingen enzovoorts.


Voordelen van deze kassasoftware:

 • Werk met ons touchscreen kassasysteem (of installeer de kassasoftware op je laptop)
 • Transacties in de winkel / restaurant worden direct in de online administratie geboekt
 • Eigen inlog in de online administratie (altijd online inzicht in hoe je er voor staat)
 • Tijdwinst door het niet uit hoeven draaien van kasstaten of dagstaten aan het eind van de dag
 • Ontvangsten worden automatisch gekoppeld aan kassaverkopen (geen handwerk)
 • Real-time inzicht in verkopen op detailniveau, zie welke producten het beste lopen!
 • Real-time inzicht in trends (zoals verschil in verkopen op week- of weekenddagen)
 • Voorraadadministratie is gekoppeld aan in- en verkopen, sluitend voorraadbeheer!

Hoe werkt de kassasoftware?

We kunnen middels twee afbeeldingen je een goed beeld geven van hoe je eenvoudig met deze administratiesoftware werkt. Hier zie je hoe de software er op je computer (op de werkvloer) uitziet:

Online administratie voor Retailers, Horeca & Winkeliers

Je kunt vooraf je productassortiment en bijbehorende prijzen ingeven. Je hoeft dit vervolgens alleen nog maar aan te klikken en de klant te laten betalen. De verkoop wordt dan geautomatiseerd in je online administratie geboekt.

 

Ook wordt de omzet meteen op de juiste grootboekrekening geplaatst zodat je een goed overzicht hebt in waar je nu exact je geld mee verdient. Daarnaast is de kassasoftware gekoppeld aan je voorraadadministratie, wanneer je dus een product verkoopt wordt de voorraad automatisch met 1 verminderd. De inrichting van de verschillende grootboekrekeningen in het systeem ziet er zo uit:

Boekhoudsoftware Horeca, Retail & Detailhandel

Voor wie is deze software geschikt?

Dit systeem is geschikt voor alle winkeliers, horecaondernemers en retailers die met een fysiek kassasysteem werken, of je nu één of twintig kassa’s gebruikt. Het kan worden gebruikt voor alle soorten winkels en horeca, van detailhandel tot groothandel en van snackbar tot sterrenrestaurant.


Wat zijn de kosten?

De tarieven van deze kassasystemen zijn bij ons opgebouwd uit 2 onderdelen:

 • De kosten van de hardware (de fysieke kassa en / of software op je laptop) en de boekhoudsoftware
 • De kosten voor het voeren van de online administratie

De kosten van de hardware en software

De hardware en software leveren wij niet zelf maar worden door een extern bedrijf geleverd. Wij begeleiden je bij dit traject maar vragen geen vergoeding voor de begeleiding, opzet en inrichting.

 

Jij als gebruiker gaat de overeenkomst rechtstreeks met de leverancier van de hardware en administratiesoftware aan. Dit is voor jou als ondernemer ook flexibeler, omdat je dan niet gebonden bent aan ons administratiekantoor zolang je met dit systeem werkt.

 

Omdat er veel opties/mogelijkheden zijn qua hardware en software kunnen we slechts een indicatie van de kosten geven:

 • Kassasysteem incl. touchscreen: vanaf € 1.250,- (betaling in termijnen mogelijk)
 • Software: vanaf € 40,- per maand

De kosten voor het uitbesteden van de administratie

Dit is waar wij in beeld komen. Zodra wij, in samenwerking met jou en de leverancier, de hardware en software opgezet en ingericht hebben zullen wij als administratiekantoor natuurlijk de boekhouding en administratie voeren.Hierin zit het grote voordeel van werken met een gekoppeld systeem. Doordat verkopen automatisch gekoppeld en verwerkt worden hebben wij minder tijd nodig om de administratie te voeren en kunnen wij een scherp tarief aanbieden.

 

De meeste winkeliers en restaurants zullen in ons vaste tarief van € 147,- per maand vallen. Als je veel inkopen bij verschillende leveranciers hebt zal dit tarief iets hoger zijn.

Klik hier voor meer informatie over onze tarieven.


Direct beginnen?

Ben je een retailer, winkelier of horecaondernemer en wil je met het bovenstaande systeem aan de slag? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij beantwoorden graag al je vragen of plannen een afspraak met je in om de mogelijkheden voor jouw organisatie te bespreken.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.