Online administratie

We zien dat de oude (offline) administratiesoftware steeds meer plaats maakt voor online administratiepakketten. Ondernemers die zelf de administratie willen doen, kiezen tegenwoordig vrijwel altijd voor online administratie programma's en ook meer en meer administratiekantoren stappen over. Wij zien deze trend ook dat niet alleen de boekhoudsoftware, maar zien dat eigenlijk alle programma's die op administratiekantoren gebruikt worden online (in de cloud) gaan. Groot voordeel van deze ontwikkeling is, dat vergaande automatisering en koppelingen toepasbaar zijn. Zo kunnen programma's die in de cloud werken beter "samenwerken" met andere boekhoudprogramma's. Wij maken hier dan ook maximaal gebruik van, om zo efficiënt mogelijk te werken en zo hebben wij minder uren nodig voor dezelfde werkzaamheden. Wij werken op ons kantoor voornamelijk met Exact Online, maar heeft u zelf een eigen boekhoudprogramma dan kunnen we altijd kijken naar de online mogelijkheden en koppelingen die aanwezig zijn. 


Voordelen van een online boekhouding

 • Je boekhouding is overal en altijd te raadplegen, zolang je maar internet en toegang tot een pc/ laptop/ tablet etc. hebt.
 • Een betere en efficiëntere manier van samenwerken met je administratiekantoor is er niet.
 • Je boekhouding en data is altijd veilig, door het automatisch opslaan hiervan in de cloud. Dus je hoeft je geen zorgen te maken dat je je data verliest als je computer kapot gaat.
 • Het programma zal automatisch updaten, waardoor je altijd met de nieuwste versie en mogelijkheden werkt.
 • Een vast laag bedrag per maand in plaats van de aanschaf van dure administratie software.
 • De meest gangbare bankrekeningen en online betaal providers kunnen automatisch gekoppeld worden aan de online administratie. 
 • Tevens zijn veel webshop software te koppelen aan de online administratie.
 • De mogelijkheid voor Horeca en Retail bedrijven die een directe koppeling van hun kassa met de online administratie kunnen leggen.
 • Vanuit de administratie kunnen direct facturen verstuurd worden, die ook gelijk op de achtergrond geboekt worden. Zonder dat u hier een extra handeling voor hoeft te verrichten.
 • Wij als kantoor kunnen maar ook jij kunt de administratie koppelen aan verschillende andere programma's, zoals software voor jaarrekeningen, de salarisadministratie, fiscale aangifte programma's (IB, VPB, BTW).
 • En zo zijn er nog veel meer voordelen...

 

Als wij naar de markt kijken, zien we dat steeds meer ondernemers en administratiekantoren overstappen naar online administratiesoftware. Deze trend is al jaren bezig en daarmee lijkt er ook een einde te komen aan offline administratiesoftware. Wij verwachten ook dat binnen 5 tot 10 jaar alle administraties gevoerd zullen worden op een online omgeving (in de cloud). De online voordelen zijn zo groot, dat er simpel gezegd geen toekomst meer is voor offline administratie programma's.

 

Bij Boerhof Financiële Diensten werken we uitsluitend nog met online programma's en zijn alle bedrijfsprocessen hierop ingericht. Door volledig in de cloud te werken, kunnen wij ook het maximale uit deze programma's halen en de grootste efficiencyslag maken. Dit resulteert weer in een betere prijs / kwaliteit verhouding voor onze klanten.


De extra voordelen van je online administratie onderbrengen bij Boerhof Financiële Diensten

 • Alle aangiften en communicatie met en naar de belastingdienst gaat via onze online connectie met de belastingdienst. Hierdoor is het gebruik van de (gebruiksonvriendelijke) programma's van de belastingdienst overbodig en tevens houden wij voor u de volledige historie van alle ingediende aangiften bij, zodat deze altijd inzichtelijk is.
 • Administraties die op ons kantoor worden gevoerd in Reeleezee, ook is er de mogelijkheid voor u om dit zelf in dit programma te doen. Natuurlijk werken wij ook samen met u als een ander programma gebruikt. Wel zullen we dan samen kijken of uw programma voldoet aan de automatiseringseisen van ons en of u niet efficiënter kunt gaan werken.
 • Uw administratie wordt wekelijks, maandelijks of per kwartaal volledig bijgewerkt door ons, wat een uitzonderlijke en unieke service is! Andere administratiekantoren werken uw administratie slechts maar een maal per jaar volledig bij middels correctieboekingen. Hierdoor heb je tijdens het lopende jaar geen volledig inzicht in de resultaten van je bedrijf.
 • Door het maandelijks of per kwartaal volledig bijwerken van uw administratie, zijn de cijfers actueel en heeft u altijd en overal inzicht in uw administratie. Doordat veel andere kantoren de correcties en jaarboekingen aan het eind van het jaar nog moeten doen, zult u ook lang moeten wachten op de definitieve jaarcijfers. Bij ons heeft u al vroeg in het nieuwe jaar uw definitieve jaarcijfers.
 • Door de vergaande automatisering op ons kantoor, heeft u vele verschillende manieren om uw administratie op een digitale manier aan te leveren. U kunt onder andere met de app van Reeleezee bonnetjes en facturen fotograferen en automatisch uploaden in uw administratie, of u kunt de facturen direct e-mailen naar uw administratie, uploaden , scannen, net wat u zelf het makkelijkste vindt. Bij alle manieren wordt uw administratie op de meest efficiënte manier verwerkt.
 • Door koppelingen tussen onze administratie software en de software voor de jaarrekeningen en de diverse aangiften kunnen er nooit verschillen ontstaan. Daar waar andere kantoren deze koppelingen missen en handmatig de saldi moeten overnemen, winnen wij hier veel tijd.
 • Naast al deze voordelen van automatisering staat onze kwaliteit in dienstverlening voorop, naast het feit om alle belastingregels te kennen en toe te passen om voor u het beste resultaat te bewerkstelligen.

 

Nieuwsgierig in wat het voeren van een online administratie voor uw bedrijf kan betekenen en wat voor efficiencyslag u kunt maken? Wij kunnen samen met u uw situatie en huidige werkstroom bespreken, om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen. Wilt u meer informatie of wilt u een afspraak maken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij maken graag een afspraak met u.

 


Meer informatie? Neem contact met ons op!

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.